dimarts, 14 d’abril de 2015

APP INVENTORProgramem APP 's  per a mòbil a classe.

Durant el 2n trimestre els alumnes de 4t d’ESO han estat treballant la programació, a partir de l’APP INVENTOR, creat pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), el mateix que el creador del Scratch. L’objectiu era crear aplicacions per a mòbil o tablet amb sistema operatiu Android.

Malgrat l’ús estès de les aplicacions mòbils, no és tan comú la creació pròpia d’aquestes pels propis usuaris. Si bé, hi ha aplicacions molt complexes, d’altres en canvi són ben senzilles.

Presentem una aplicació fàcil de fer (la podem trobar també a la web de l’APP INVENTOR) on a partir d’una frase escrita des del mòbil, aquesta es reprodueix amb veu sintetitzada.

Com veieu hi ha aplicacions de mòbil senzilles, que ens poden animar a seguir programant les nostres pròpies creacions. Així ho han vist els alumnes, que a partir d'unes aplicacions que anaven augmentant de dificultat, han estat capaços finalment de fer un projecte (una app) on quedava reflectit  tot el que havien après durant el trimestre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada