diumenge, 22 de novembre del 2015

AQUESTA ÉS LA SETMANA EUROPEA DE LA ROBÒTICA

La intenció és donar visibilitat a tot el que es fa relacionat amb robots.

La presència dels robots a la nostra societat està molt lluny de la que imaginava Isaac Asimov a les seves històries, no així en el món de la indústria. Els assistents personals existeixen en la forma de molts dispositius que utilitzem, però no tenen l'aspecte d'un robot.

En educació la robòtica ha aparegut com un aliat perfecte per ajudar als alumnes a adquirir algunes de les habilitats que seran fonamentals en el seu futur i que defineixen el que anomenem de forma general com a pensament computacional.

Cada vegada és més habitual que entre els materials que utilitzen els alumnes es trobin interfícies amigables que els permeten desenvolupar el seu pensament computacional d'una forma lúdica. A la nostra escola ho fem fins a cicle mitjà.

Aquesta setmana estem de festa! A tota Europa celebrem la Setmana Europea de la Robòtica amb infinitat d'actes que podeu consultar aquí, molts d'ells es continuen realitzant tota la resta de l'any, com és el nostre cas.

A l'escola continuarem utilitzant els robots per aconseguir que els adults del futur estiguin cada vegada més i millor preparats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada