dilluns, 4 d’abril del 2016

PARTICIPEM AL PREMIS EDUBLOG

Ja fa deu anys que l'associació Espiral convoca aquest premi de blogs educatius.

Quan vam iniciar el projecte de programació i robòtica a l'escola teniem clar que calia que les famílies, i tothom que ho volgués, tinguessin l'ocasió de conèixer el que fèiem en el nou camí que iniciàvem al nostre centre. També estàvem convençuts, i així a sigut, que la gent tindria curiositat per diferents aspectes de la programació i robòtica educativa, sobretot si el seu fill o la seva filla comença a fer-ne. No és el mateix que et diguin que fan matemàtiques, posem per cas, on ja et fas una idea aproximada de per on van els trets; a que et diguin que fan Scratch, que no sona a res.

La eina que vam triar per poder realitzar aquesta feina de divulgació va ser la del blog. D'aquesta manera cada dilluns des de setembre de 2014 hem intentat mostrar una finestra a la feina que es fa a classe de programació i robòtica, o a alguns temes interessants d'aquest camp del coneixement.

Ara hem decidit que pagava la pena donar a conèixer una mica més el nostre blog, i hem cregut que una bona manera era presentar-ho a un premi amb molt de reconeixement en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l'educació. Per aquest motiu al llarg dels propers mesos lluirem amb orgull la insígnia que ens identifica com a participants en els premis edublog amb els que l'associació ESPIRAL, educació i tecnologia, porta deu anys reconeixent els blogs que han estat utilitzats com a eina educativa i de motivació dels alumnes.

Donat que el blog és de tot el centre, i no només d'un nivell o matèria, hem cregut que el millor era inscriure'l a la modalitat centres educatius, si feu clic a l'enllaç podreu veure els altres participants.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada