dilluns, 16 de maig del 2016

FELIÇ SCRATCH DAY!

Dissabte 14 de maig es va celebrar a tot el mon el dia d'Scratch.

 Que avui sigui dilluns pot fer pensar a més d'un que anem tard amb la felicitació, i en part així és.


Clic per anar a la web
Només en part. El dia que els responsables del MIT han triat per que sigui l'Scratch day 2016 va ser dissabte, però hi ha esdeveniments organitzats per tot el mon que tenen lloc en diferents moments de l'any. En molts es mostren diferents projectes, s'inicien formacions, i es resolen reptes, entre d'altres activitats. Però tot això nosaltres ja ho hem fet al llarg de l'any de diferents maneres.

Aquest curs els nois i noies de cinquè EP a primer d'ESO han fet el que hem dit més amunt que es fa un Scratch day, els de primària de forma continuada al llarg de l'any i els de secundària per grups en forma d'optativa (trimestres 1, 2, 3). El seu particular Scratch day han estat els dies que feien en els diferents cursos els projectes proposats, molts dels quals implicaven trobar la manera de resoldre reptes.

Scratch day hi ha un, i va ser dissabte passat, però dies per aprendre Scratch o participar de la seva comunitat n'hi ha 365 (366 si és any de traspàs) i tots ells els podem celebrar.

Alguns alumnes de primer d'ESO que han començat aquest trimestre a fer Scratch, han volgut dedicar un dels seus projectes al Scratch day, a continuació podeu veure els que han compartit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada