dilluns, 4 de juliol del 2016

BON ESTIU!!!

Fem un resum del que ha estat aquest curs.

"Pretenem que els nois i noies de l'escola desenvolupin al màxim el seu pensament computacional". Amb aquesta frase començàvem la primera entrada d'aquest curs i avui, en la última, continua sent la nostra intenció.

Per aconseguir el nostre propòsit hem continuat introduint diferents propostes en diversos nivells. Així aquest curs hem començat a fer S4A amb els alumnes de l'ESO i Scratch amb els de Cicle Superior de Primària i a utilitzar el Pro Bot a Cicle Mitjà.

Al poc de començar, la celebració de la Codeweek ens va permetre mostrar als pares les novetats d'aquest curs, i als alumnes altres aspectes de la programació, com Beetle Blocks o SNAP!, i poc després començàvem a animar als alumnes (i a qui volgués) a participar en la creació d'un joc per Nadal, que vam estrenar el dia de portes obertes.

A més de la promoció a l'escola de la programació i la robòtica, i de mostrar al bloc diferents aspectes de la feina que fem al centre, hem estat atents a diferents esdeveniments relacionats amb l'educació de la ciència i la tecnologia, com va ser iTworldEdu, el congrés STEAM o les JPRE; on vam explicar la feina que duem a terme a l'escola.

Han estat 39 entrades en les que hem intentat fer arribar diferents àmbits de la programació i la robòtica que es fa tan dintre com fora de l'escola.

Fins el curs vinent!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada