dilluns, 21 de desembre de 2015

UNES PORTES OBERTES DE NADAL MOLT TECNOLÒGIQUES.

La nostra participació no va ser l'únic element amb tecnologia digital.

Aquest diumenge totes les persones vinculades a l'escola estàvem convidats a passar una estona junts abans de les vacances de Nadal.

Com cada any, cada classe a mostrat part de la feina feta en l’última part del trimestre i s’han guarnit diferents espais de l’escola amb motius nadalencs.

Igual que l’any passat, qui va voler va poder tastar per primera vegada el joc amb Scratch que alumnes i professors hem fet amb temàtica adequada a les dates. En aquesta ocasió vam aprofitar per fer un homenatge a l’emblemàtic joc del Pacman, properament el compartirem amb tothom i esperem que us proporcioni una bona estona.

Però en aquesta ocasió, el joc no ha estat la única mostra de tecnologia digital, ja que un representant del Cicle Formatiu de Grau Superior de Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificació va fer una demostració del que els estudiants d’aquest cicle poden arribar a crear al finalitzar-ho. Per tal que els visitants tinguessin una experiència de realitat virtual el Dr. Xavier Salla, va utilitzar les ulleres que fan servir al curs; i per demostrar que no cal una gran despesa econòmica per poder gaudir amb aquesta tecnologia l’Isaac i el Kevin de segon d’ESO feien una demostració semblant amb unes ulleres tipus Google Cardboard (amb un cost de menys de 20 euros).

Potser alguns dels que es van posar aquest diumenge unes ulleres de realitat virtual per primera vegada, van descobrir la seva vocació per un futur cada vegada més pròxim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada